Spille kategorier

Søg Spil

Reklame

Mine favoritter

Du skal logge ind for at bruge denne mulighed.

Har du ikke en spilleprofil endnu? Så lav den nu, det er gratis!

Sig noget

Finder du en fejl på et spil, så skriv det venligst her - også hvis du finder spil, af så dårlig kvalitet, at ingen gider se dem, for så kan vi ligeså godt smide skidtet ud med det samme ;-) Gæst, Jun-09

Din kommentar:

 Send kun til webmoster

Du er lige her: Forside Om stikket

Om Spillesiden Stikket - Danmarks sødeste spilleside


Stikkets oprindelse.....

Spillesiden Stikket blev oprindelig lavet, fordi jeg selv holder så meget at at spille gode flashspil. Men uanset i hvilket spillerum jeg begav mig hen, så levede kvaliteten og udvalget af spil ikke op til min standard.

De forskellig spillesider væltede sig i spil med vold, blod, sex, politik og krig som tema og jeg syntes faktisk, at det var mere Uhyggeligt, end hyggeligt, at være den slags steder. Det endte med, at jeg måtte erkende, at hvis jeg ville spille et hyggeligt sted, så måtte jeg selv lave det - og det gjorde jeg så :-)


Stikkets mission.....

Er at være Danmarks hyggeligste og sødeste Familie spilleside. Fyldt med kvalitets spil. Hvor både børn og voksne kan hygge sig med gode spil og for en stund glemme verdens fortrædelighed. Og ikke mindst - Et sted, hvor voksne kan sende sine børn eller børnebørn ind og spille med god samvittighed.

Jeg håber, at missionen lykkes! God spillelyst!Spillesiden Stikket

Kontakt: webmaster@stikket.dk

Andre sider: www.GiffenGaffenGuffen.dk